Matkustaminen

En tiedä mitä kaikkea ulkomaanjakson aikana tulen vielä kokemaan, mutta itselleni ehkä yksi suurin virstanpylväs oli saada itseni ehjänä ja kokonaisena Zaragozaan. Vaikka ulkomaanjakso kokonaisuutena saattoikin hieman pelottaa ja jännittää niin osasin, tai ainakin yritin, pilkkoa sen pieniin osiin. Mietin miten paljon rikkaampi olisin tämän kokemuksen jälkeen ja toteutuksen aikana keskittäisin ajatukseni yksi asia kerrallaan etenemiseen. Tätä suosittelen kaikille.




Tiesin miten matkani Zaragozaan teoriassa etenee, mutta keskityin kulloiseenkin hetkeen silloinkin kun juna Kouvolasta lähti yli puoli tuntia myöhässä ja lento reilusti yli tunnin myöhässä tai kun en tiennyt onko minulla kyytiä hotellille, ensin piti saada matkalaukku. Ja kyyti odotti parkissa, kun sen vain ensin löysin.




Oma lukunsa oli suoriutua lentokenttähotellista Barcelonaan ja siitä edelleen Zaragozaan ja mitä tehdä, kun hostelli olikin vielä kiinni sinne saapuessani. Menin syömään, koska en ollut syönyt aamiaisen jälkeen ja onhan se hyvä myös juoda kunnon kahvi kerran päivässä. Ja niin pääsin majoittumaan, vaikkakin vastaanoton täti oli sitä mieltä ettei minulla ole tulemista kunnes passini annoin.



Kliseistä, mutta selvisin ja selvitin tieni porteista sisään ja ulos. Keskityin kulloiseenkin hetkeen, ratkaisin ja sitten nautin lentokoneessa omasta penkkirivistä, ohikiitävistä maisemista junan ikkunasta ja cappucinosta sateen jälkeisessä katumaisemassa.






Kuvat: omia kännykkäräpsyjä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harkkapaikka

Lähtöpäätös